6 leuke cadeautips om aan een vriendin te geven

Geplaatst op

Jij en je beste vriendin weten alles van elkaar, maar soms kan het lastig zijn om dat perfecte cadeau voor je favoriete meid te kiezen. We hebben een aantal van onze favoriete vondsten verzameld, van schattige sieraden tot woonaccessoires, die leuk zijn om te geven en te krijgen!

3d foto in glas

Een 3d foto in glas is een leuk en bijzonder cadeau om te geven. Kies de mooiste, lelijkste of grappigste foto uit en je ziet jezelf en je vriendin in 3d terug! Je kunt kiezen tussen verschillende figuren en formaten glas. 

Een spa-pakket

Hoe leuk is het om een ontspanningspakket te geven, met detox-thee een leuke mok, maskertjes en de nodige snacks! Hier kunnen jullie ook een girlnight voor houden. Zo heb jij stiekem ook profijt van het cadeau die je voor een vriendin had uitgezocht! 

Bamboo badhouder

Heeft je vriendin een bad thuis en houdt ze ervan om in bad Netflix of Videoland te kijken? Dan is een bamboo badtafeltje het perfecte cadeau. Op dit badtafeltje zet ze gemakkelijk haar laptop of tablet, een kopje thee en een kaarsje. Zo hoeft ze geen nekpijn te krijgen door het schuin zitten, om de laptop op de stoel te kunnen zien. 

Sierraden

Geef een schattig zilver of goudkleurig kettinkje. Je kunt dit nog persoonlijker maken door iets te laten graveren, bijvoorbeeld haar initiaal. 

IJs maker

Is je vriendin minder van het tutten en meer van het eten? Dan is een ijsmaker het perfecte cadeau. Ook leuk om samen te doen! Misschien vinden jullie wel een nieuw soort ijssmaak uit. Het is ook nog supermakkelijk. Met het apparaat kan je zowel yoghurt ijs als ‘normaal’ schepijs maken. 

Een leuke planner

Als je vriendin erg georganiseerd is (of juist niet) is een planner het perfecte cadeau! Er zijn tegenwoordig planners met verschillende leuke designs op de markt. Zet meteen je eigen verjaardag erin, zodat ze deze niet vergeet.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de trends op het gebied van IT, grafisch design en het bouwen van websites.

Contactgegevens

Via info @ webdesign-joomla.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden